Antena 3 CNN Actualitate Ce probleme întâmpinaţi la conectarea pe site-ul Antena3.ro?

Ce probleme întâmpinaţi la conectarea pe site-ul Antena3.ro?

Ce probleme întâmpinaţi la conectarea pe site-ul Antena3.ro?
23 Oct 2008   •   13:05

Pentru a fi mai aproape de cititori, Antena3.ro lansează un apel către voi. Vrem să ştim daca aveţi probleme la vizualizarea site-ului, a înregistrărilor sau dacă nu puteţi urmări transmisiunea Live Antena3 direct de pe site.
Întâmpinaţi probleme la încărcarea ştirilor sau a videoclipurilor? Ce aveţi de reproşat site-ului, în forma actuală? Ce secţiuni nu vi se încarcă şi la cât timp după accesarea site-ului vi se încarcă propriu-zis conţinutul?
Ne puteţi scrie pe adresa [email protected]. sau [email protected]. să ne spuneţi care sunt dorinţele sau nemulţumirile voastre legate de site. Pentru a ne ajuta să îmbunătăţim aceste aspecte, nu uitaţi să menţionaţi şi zona din care vă conectaţi şi eventual providerul vostru de internet.
Vă mulţumim pentru mesajele trimise. Le vom lua în considerare pe toate şi sperăm ca problemele semnalate de dumneavoastră să se rezolve în cel mai scurt timp. Iată în continuare câteva răspunsuri punctuale la unele mesaje primite:
Madoox Mad - Problemele sesizate de dumneavoastră legate de secţiunea de VDT şi de înregistrări sunt în curs de soluţionare, Mulţumim.
Mariana Chirita - Se lucrează în acest moment la o nouă versiune de transmitere a emisiei care să vă permită o conectare optimă. Mulţumim pentru mesaj.
Cornel Ilie - Vă mulţumim pentru sesizare. Încercăm să rezolvăm cât mai repede problema legată de timpul de răspuns la pagina index.
Nicu Bucura - Problemele legate de transmisia LIVE sunt în curs de soluţionare. Sperăm ca în scurt timp să venim cu o soluţie optimă pentru această problemă.
Mulţumim tuturor pentru mesaje şi aşteptăm în continuare opiniile voastre.
Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close