Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a întâmplat cu bărbatul care i-a spus lui Raed Arafat că îl va îngropa alături de un porc

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care i-a spus lui Raed Arafat că îl va îngropa alături de un porc

Bărbatul din Alba Iulia, care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat, în luna iulie, a fost reţinut, apoi plasat sub control judiciar. Bărbatul este adept al teoriei conform căreia virusul SARS-CoV-2 nu există. Acesta a fost plasat de judecători sub control judiciar şi urmează să fie eliberat, vineri, după ce expiră ordonanţa de reţinere.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care i-a spus lui Raed Arafat că îl va îngropa alături de un porc
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    28 Aug 2020   •   18:50

Bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat a fost reţinut în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT, potrivit unor surse judiciare. La jumătatea lunii iulie, Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de către un bărbat din Alba Iulia, adept al teoriei conform căreia virusul SARS-CoV-2 nu există.

„Domnule Raed Arafat, eu o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!”, este un fragment din postarea de pe Facebook.

Codul penal stabileşte că „fapta de a ameninţa o persoană, producând o stare de temere”, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la un 1 an sau cu amendă.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close