Antena 3 CNN Actualitate Ce salariu are un vânzător de la Lidl

Ce salariu are un vânzător de la Lidl

Ce salariu are un vânzător de la Lidl
12 Feb 2018   •   10:33

Potrivit unui anunț al retailerului, de la 1 martie, un vânzător Lidl încadrat cu salariul minim va realiza venituri medii lunare garantate de 3.061 de lei brut, în vreme ce un comisionar aflat în aceeași situație va câștiga 3.301 lei brut.

Potrivit politicii de salarizare în trepte a companiei, același vânzător va ajunge în al treilea an la un venit brut de 3.542 lei, în vreme ce un comisionar va câștiga 3.792 lei brut, scrie incont.stirileprotv.ro.

Astfel, venitul minim pentru ambele categorii profesionale crește în mod garantat în primii trei ani cu aproximativ 15%, după ce în ultimii doi ani, Lidl a dublat venitul minim brut în companie.

Veniturilor în bani și tichete valorice li se adaugă și alte beneficii printre care asigurare privată de sănătate, zile de concediu ce cresc progresiv și oportunități de dezvoltarea profesională.

Un manager de magazin poate ajunge la venituri medii lunare de 8.825 de lei brut și primește, pe lângă beneficiile amintite, mașină de serviciu, pe care o poate folosi și în interes personal.

 

×
Subiecte în articol: Lidl
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close