Antena 3 CNN Actualitate Ce spune Adrian Năstase, despre legea amnistiei: Propunerea lui Iohannis a fost făcută, probabil, în băşcălie

Ce spune Adrian Năstase, despre legea amnistiei: Propunerea lui Iohannis a fost făcută, probabil, în băşcălie

Ce spune Adrian Năstase, despre legea amnistiei: Propunerea lui Iohannis a fost făcută, probabil, în băşcălie
de S.T.    |    13 Noi 2014   •   13:55

Adrian Năstase spune că propunerea lui Klaus Iohannis de a convoca de urgenţă Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei şi graţierii, a fost făcută "în băşcălie".

Fostul premier îl acuză pe candidatul ACL că foloseşte ca temă falsa în dezbaterea publică proiectul de lege privind aministierea.

"Dacă problema e atat de serioasă pentru "bărbaţi" înainte de duminica votului, nu văd de ce nu ar fi de acord Ponta cu propunerea lui Iohannis - făcută, probabil, în băşcălie - ca Parlamentul să se reunească vineri pentru a da un vot negativ acestui proiect de lege. (...) convocarea Camerei Deputaţilor de pe o zi pe alta este imposibilă, dar ar trebui aruncat cartoful fierbinte înapoi la Iohannis. Da, Victor, spune că eşti de acord cu propunerea de convocare a Parlamentului. Dacă ăsta este principalul motiv pentru care Iohannis vrea să fie preşedintele României...", scrie Adrian Năstase într-o postare pe blogul personal.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Klaus Iohannis
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close