Antena 3 CNN Actualitate Ce spune Iohannis despre pensiile speciale ale parlamentarilor

Ce spune Iohannis despre pensiile speciale ale parlamentarilor

Ce spune Iohannis despre pensiile speciale ale parlamentarilor
20 Apr 2015   •   20:47

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit astăzi despre pensiile speciale şi a spus că "ar trebui să ne gândim dacă pensiile speciale ca şi formă trebuie să existe". Acesta a precizat că subiectul trebuie clarificat de legislativ.

"Dacă pensiile se impun sau nu e o discuţie care ar fi trebuit să pornească de la situaţia mai generală, dacă este bine să existe pensii speciale sau dacă nu este bine. Din păcate, constat că iarăşi se ajunge la a discuta anumite chestiuni importante foarte personalizat. Ar fi excelent dacă cu această ocazie în Parlament chestiunile ar fi tranşate un pic la modul mai general", a spus preşedintele Iohannis.

"Ar trebui să ne gândim dacă pensiile speciale ca şi formă trebuie să existe, pentru ce ar mai trebui să existe sau dacă se rămâne la sistemul general" a mai spus el.


"Aştept cu mare interes această chestiune să fie clarificată de cei care sunt aleşi pentru a o clarifica. Politica la modul general în acest domeniu ar fi bine să fie definită de Guvern", a mai declarat Iohannis.  

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close