Antena 3 CNN Actualitate Ce trebuie sa stiti despre puterea tamaduitoare a cristalelor

Ce trebuie sa stiti despre puterea tamaduitoare a cristalelor

 Ce trebuie sa stiti despre puterea tamaduitoare a cristalelor
26 Ian 2018   •   18:19

Bijuteriile purtate de o femeie definesc caracterul si personalitatea acesteia, permitand, totodata, alegerea unui anumit tip de machiaj care sa se asorteze cu acestea.

Atunci cand poarta bijuterii cu cristale, femeile afiseaza o distinctie aparte datorita trasaturilor cromatice ale acestora, care ofera stralucire si eleganta. In afara de aspectul estetic, multi poarta bijuterii cu cristale si datorita fortelor purificatoare pe care acestea le poarta asupra lor.

Exista multe persoane care cred in forta tamaduitoare a cristalelor, purtand aceste pietre semipretioase cu sfintenie. Stramosii nostri, de pilda, erau foarte preocupati de metalele nobile, de pietrele pretioase, de cristale.

Poate multi cred ca aceasta acumulare venea din dorinta oamenilor de a strange avere, insa exista multe documente istorice care vorbesc despre virtutile terapeutice ale cristalelor. Se stia despre metalele pretioase ca au o putere tamaduitoare, ca sunt adevarati sterilizatori in lupta cu microbii si diversele boli care bantuiau in epoca respectiva. Nu intamplator, vasele nobililor erau confectionate din aur si argint, stiindu-se ca apa servita din astfel de pocale era o apa necontaminata, pura.

Aceste metale actioneaza ca purificatori ai apei, avand rol de sterilizare a substantelor nocive continute. Daca vorbim de cristale, acestea pot avea o influenta importanta asupra celor care le poarta. S–a descoperit ca stralucitoarele cristale ascund puteri nebanuite, oamenii putand beneficia de puterea tamaduitoare a acestora, daca stiu cum si cand sa le foloseasca. Sa nu va ganditi ca doar simpla purtare a unui lantisor sau a unei perechi de cercei este de ajuns pentru a fi protejat sau pentru a va putea vindeca de anumite afectiuni.

Exact ca si in cazul altor terapii alternative, si cea cu cristale se supune unor anumite reguli. Inainte de a apela la puterea vindecatoare a cristalelor, ar fi indicat sa luati legatura cu un specialist care, cu sfaturile lui, va poate spune exact ce reguli trebuie respectate pentru ca terapia sa fie incununata de succes. Daca vrei sa afli cat mai multe si sa devii la randul tau un specialist, nu ar fi rau sa te gandesti la cateva cursuri de initiere in domeniu.

In orice proces de vindecare, indiferent de afectiunea tratata, folosirea cristalelor trebuie sa se faca cu multa prudenta. Trebuie sa stim ca unele cristale sunt extrem de energizante, in timp ce altele ofera senzatii de liniste. E bine, deci, sa cunoasteti ce proprietati are fiecare cristal in parte si cam ce afectiuni ar putea fi atenuate cu ajutorul acestuia.

De unde vine aceasta forta vindecatoare a cristalelor?, ar putea fi intrebarea fireasca ce vine dupa aceste informatii. Specialistii spun ca aceasta putere vine din vibratia cristalelor, o vibratie care produce echilibrarea campului biomagnetic uman, ameliorand starile de rau fizic si psihic.

Ce ar mai fi de stiut? In functie de nevoile pe care le ai, alegi si cristalul potrivit. Totodata, trebuie sa aflati ca nu marimea si stralucirea cristalului conteaza, mai importanta fiind puterea pe care o are acesta. De asemenea, nu mergeti la pomul laudat cu sacul: nu toate cristalele au puterea de a vindeca.

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close