Antena 3 CNN Actualitate Cea mai bătrână femeie din România a murit

Cea mai bătrână femeie din România a murit

Cea mai bătrână femeie din România a murit
26 Mai 2016   •   10:27

Cea mai bătrână femeie din România, Margit Szemenyei, în vârstă de 108 ani, a murit, scrie DC News.

Anul trecut în luna august Margit Szemenyei a fost sărbătorită la vârsta de 108 ani. Reprezentanţi ai Primăriei Caransebeş, oraş în care a locuit Tanti Margit, cum îi spuneau cunoscuţii, au precizat că ea a fost cel mai vârstnic om din ţară, dar şi un exemplu pozitiv pentru toţi cei din jurul său.

A avut un spirit optimist şi un fel de a fi care era un adevărat model de viaţă. La ultima aniversare, pe 10 august 2015, Margit Szemenyei a primit, din partea administraţiei locale, o diplomă, un buchet de flori şi suma de 8.000 lei, câte o mie de lei pentru fiecare an împlinit peste sută, pentru exemplul de longevitate pe care l-a dat generaţiilor mai tinere.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost depus la capela cimitirului romano-catolic din Caransebeş, unde va fi înmormântată joi, la ora 11,00. - See more at: http://www.dcnews.ro/cea-mai-varstnica-femeie-din-romania-a-murit_506592.html#sthash.yGpVwHPk.dpuf

Trupul neînsufleţit al femeii a fost depus la capela cimitirului romano-catolic din Caransebeş, unde va fi înmormântată joi, la ora 11.00.

 

×
Subiecte în articol: deces batrana
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close