Antena 3 CNN Actualitate Cea mai frumoasă azeră a făcut ravagii în delegaţia lui Băsescu (VIDEO)

Cea mai frumoasă azeră a făcut ravagii în delegaţia lui Băsescu (VIDEO)

Cea mai frumoasă azeră a făcut ravagii în delegaţia lui Băsescu <font color=red>(VIDEO)</font>
27 Sep 2007   •   06:58

Cea mai frumoasă azeră a vizitat România la braţul soţului ei, preşedintele Azerbaidjanului. Primă doamnă, Aliyeva, nu doar că a atras privirile tuturor, dar a şi stârnit curiozitatea multor oameni din delegaţia preşedintelui Traian Băsescu. Şi aşa, o vizită de stat scurtă a scos la iveală o poveste spumoasă. Gurile rele spun că s-au întânit în cazino. El, Ilham, era fiu de preşedinte, iar ea, Mehriban, lucra în cazino. Pe vremea când Haydar Alizev conducea cu mână de fier Azerbaijanul, fiul său îşi construia cu toată puterea imaginea de prim-playboy al ţării.

Era clientul preferat al cazinourilor din Baku şi Moscova şi făcea incursiuni şi prin cele din Turcia. Se spune chiar că, în Turcia fiind, ar fi ajuns dator vândut unui important magnat. Aşa că tatăl său, preşedintele, a ordonat închiderea tuturor cazinourilor din Azerbaidjan. Ilham, ales să conducă ţara pe mai departe, trebuia să se scuture urgent de imaginea de playboy. Şi aşa s-a întâmplat.

Asupra ascensiunii lui Ilham planează mai multe suspiciuni. Gurile rele din Azerbaijan spun că i-ar fi falsificat tatălui semnătura pentru a ajunge prim-ministru. Dincolo de bârfele adversarilor politici, băiatul neastâmpărat al Azerbaidjanului a ajuns şef de stat.

Aproape 78% din azeri l-au votat. Alături îi stă cea mai frumoasă femeie din ţară, Mehriban Aliyeva. Prima doamnă i-a furat inima lui Ilham, în 1984, într-un cazino.

Nimeni nu mai vorbeşte de trecutul primei doamne. Acum este soţia preşedintelui, membru de partid, conduce o fundaţie, are o diplomă în filosofie, este prim Cavaler al Crucii Roşii şi imaginea turismului din această ţară. Iar trecerea ei prin România a lăsat urme. A făcut furori şi aici.

PRIMA DOAMNĂ A AZERBAIDJANULUI:

Observator

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close