Antena 3 CNN Actualitate Cei 8 români jefuiţi în Bulgaria s-au întors acasă

Cei 8 români jefuiţi în Bulgaria s-au întors acasă

Cei 8 români jefuiţi în Bulgaria s-au întors acasă
26 Sep 2007   •   08:06

Românii care au fost victimele unui jaf în zona localităţii Stara Zagora din Bulgaria au sosit azi-noapte în România cu un microbuz al Ambasadei României de la Sofia. Ei au intrat în ţară pe la punctul de frontieră Giurgiu puţin înainte de miezul nopţii. Cei opt au fost jefuiţi de trei persoane care se dădeau drept poliţişti bulgari. Microbuzul cu care călătoreau a fost oprit de trei persoane mascate, îmbrăcate în uniforme de poliţişti.

?Ne deplasam spre Istanbul, la aproximativ 150 km de graniţa cu Turcia ne-a oprit un echipaj, ne-a făcut semn să oprim, au venit cu niste puşti de tip Kalaşnikov la noi, l-au luat pe şofer, i le-au pus la cap, ne-au pus cătuşe la mâini, ne-au dus maşina pe un câmp, ne-au luat tot, acte, telefoane, bijuterii, ne-au trimis mai în faţă, au dat foc la maşină şi ne-au lăsat acolo, exact aşa cum suntem", povesteşte unul dintre români.

După o asemenea experienţă, românii spun ca nu se vor mai întoarce niciodată în Bulgaria. Poliţia bulgară a încredinţat autorităţile din România că în scurt timp, autorii jafului vor fi depistaţi.

Antena 3

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close