Antena 3 CNN Actualitate Cei mai impozanţi brazi de Crăciun din lume (GALERIE FOTO)

Cei mai impozanţi brazi de Crăciun din lume (GALERIE FOTO)

Cei mai impozanţi brazi de Crăciun din lume <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
06 Dec 2007   •   16:42

Peste tot în lume, bradul de Crăciun este un simbol al sărbătorilor de iarnă. Jurnaliştii de la Sky News au făcut o selecţie a celor mai impozanţi brazi împodobiţi în această iarnă. Bradul din piaţa Unirii din Bucureşti este prezentat ca fiind cel mai înalt brad artificial din Europa. Printre alţi brazi care au atras atenţia este cel de la Casa Albă, inaugurat de Laura şi George Bush, cei doi brazi din Berlin, cel de la Cancelaria germană şi de la Poarta Branderburg, sau cel din Piaţa Roşie, de la Moscova.

Chinezii au impresionat printr-un brad extrem de costisitor, împodobit cu 400 de ursuleţi de pluş şi peste 5.000 de diamante. Imensul brad de Crăciun din Porto este împodobit cu 2,4 milioane de luminiţe. Cu mare fast a fost prezentat şi bradul din capitala pariziană, locat în centrul faimoaselor Galerii Lafayette.

Ca în fiecare an începând cu 1931, în centrul New York-ului, la centrul Rockefeller este expus un brad, devenit legendar pentru toţi copiii. În Los Angeles, ceremonia de inaugurare a bradului a avut loc în faţa studiourilor Universal, unde a nins cu confetti. De un brad total diferit se bucură cei care vizitează Tokyo. Înalt de 100 de metri, bradul japonez este unul hi-fi.

GALERIE FOTO SKY NEWS - CEI MAI IMPOZANŢI BRAZI DE CRĂCIUN

Antena3.ro

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close