Antena 3 CNN Actualitate Cele mai frumoase locuri din România, promovate pe Facebook de un utilizator al site-ului (VIDEO)

Cele mai frumoase locuri din România, promovate pe Facebook de un utilizator al site-ului (VIDEO)

Cele mai frumoase locuri din România, promovate pe Facebook de un utilizator al site-ului (VIDEO)
27 Aug 2010   •   21:55

Turismul din România este promovat pe Facebook. Campania nu este făcută de Ministerul Turismului, ci de oameni simpli. Un utilizator a creat un cont unde oricine poate posta poze cu cele mai frumoase locuri din ţara noastră. Printre preferinţe se află Delta Dunării, Peştera Urşilor, dar şi Sibiul. Pagina a adunat până acum peste 10.000 de aprecieri.

Un utilizator Facebook din România a creat un cont unde a postat imagini cu cele mai frumoase locuri din România. Pe pagina "273 de locuri pe care trebuie să le vezi înainte să pleci din România" orice membru al reţelei de socializare poate să posteze fotografii cu locurile care i-au plăcut cel mai mult. Pagina a adunat până acum peste 10.000 de aprecieri.

Elena-Claudia Toma a scris: "avem o ţară aşa frumoasă, cu atâtea locuri minunate, născute parcă din visurile zânelor, încât mă mir că sunt atâţia care vor să părăsească meleagurile astea".

Mulţi dintre cei care au postat poze sau au lăsat comentarii pe acest cont de Facebook sunt plecaţi din ţară, stabiliţi în străinătate.

"Am văzut destule locuri frumoase din ţara mea , sunt sigură că mai am destule de văzut , dar nu cred că mă voi mai întoarce vreodată", scrie Vichi Buligan.

Facebook-ul s-a dovedit astfel o modalitate foarte bună şi foarte ieftină de a face reclamă ţării. Fără campanii de sute de miii de auro.

"Este mult mai ieftin şi mai convingător să vizitezi România decât iniţiativa d-nei Udrea...ar fi bine să arunce şi distinsa un ochi pe aici, să-şi dea seama că nu e nevoie să cheltuie miliarde pentru a promova Romania...pozele vorbesc de la sine!" a scris Theodora Cepeliagu.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Facebook turism romania
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close