Antena 3 CNN Actualitate Centru cardiologic de excelenţă, inaugurat în Bucureşti

Centru cardiologic de excelenţă, inaugurat în Bucureşti

Centru de cardiologie performant la spitalul Theodor Burghele din Capitală! In cadrul acestuia sunt diagnosticate rapid si tratate in ambulatoriu bolile cardio-vasculare prin metode de ultima generatie. Valoarea investiţiei a fost de 150 de mii de euro, cu finanţare exlusivă din fonduri private şi sponsorizări.

Centru cardiologic de excelenţă, inaugurat în Bucureşti
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iun 2022   •   10:04

Noul centru ambulatoriu de cardiologie dispune de cabinete medicale moderne, dotate cu echipamente de ultimă generaţie.

"În câteva luni, am reuşit să deschidem un centru de cardiologie dedicat pacienţilor asiguraţi, un centru de sănătate public în cadrul spitalului Theodor Burghele", a declarat dr. Turkes Ablachim, coordonatorul Centrului de Cardiologie.

În codiţiile în care sistemul medical de stat este subfinanţat, spitalul a obtinut banii pentru renovarea şi modernizarea clădirii din donaţii, venite din partea unor companii private şi oameni de afaceri turci. În total, au fost investiţi 150 de mii de euro.

"Un proiect care încununează eforturile noastre, nu doar ca medici, ci şi ca oameni, pentru că se adresează obiectului muncii noastre şi anume pacienţilor", a precizat conf. dr. Traian Constantin, şeful Clinicii de Cardiologie.

Pacienţii cu afecţiuni cardio-vasculare se pot trata aici gratuit, cu trimitere de la medicul de familie. Toate investigaţiile pot fi făcute într-o singură zi, fiind scurtat astfel timpul de aşteptare pentru bolnavi.

Conducerea unităţii medicale se aşteaptă ca numărul pacienţilor care vor fi trataţi în noul centru de cardiolologie să depăşească 10.000 pe an.

×
Subiecte în articol: București Spitalul Theodor Burghele
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close