Antena 3 Actualitate Centrul de Cercetare Anti-Aging, o platformă de excelență în cercetare și inovare

Centrul de Cercetare Anti-Aging, o platformă de excelență în cercetare și inovare

14 Mai 2019   •   11:40
Centrul de Cercetare Anti-Aging, o platformă de excelență în cercetare și inovare

Lupta cu îmbătrânirea și soluțiile anti-aging sunt preocupări în plină evoluție tehnologică și medicală. Speakeri de renume mondial, sute de medici și specialiști din întreaga țară au participat, în acest week-end, la Ediția a XI-a a Congresului Internațional de Medicină Anti-Aging, care a avut loc la Hotel Ramada Parc București. La eveniment a fost prezent și Centrul de Cercetare Anti-Aging, cel mai nou departament al Senatului Științic al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, dedicat activității științifice inovatoare din acest domeniu.

 Înființat la începutul acestui an, Centrul de Cercetare Anti-Aging este o platformă de excelență în cercetare și inovare, dedicată susținerii și formarii specialiștilor din această ramură medicală.

”Obiectivul acestui centru îl constituie identificarea și susținerea oricărui demers științific, din zona medicinei anti-aging, punând accent pe inovații care ar putea crește considerabil calitatea vieții. Ne propunem să ne facem cunoscută activitatea, să ne conectăm cu specialiștii din domeniul anti-aging”, a declarat Lăcrămioara Frăsineanu, Manager de Proiect - Centrul de Cercetare Anti-Aging.

 În cadrul Congresului Medicinei  Anti-Aging s-a discutat și despre medicina viitorului, cum ar fi celulele stem extrase din țesutul adipos, care vor ajuta la îmbunătățirea calității vieții și creșterea speraneți de viață a oamenilor cu diferite afecțiuni cardiace.

 ”Medicina viitorului va fi  medicina regenerativă, în care un punct de mare interes va fi reprezentat de folosirea celulelor stem, extrase din țesutul adipos, cu efecte benefice pentru diverse afecțiuni, de la Alzheimer, la infarctul miocardic, la insuficiența respiratorie”, a declarat Prof. Dr. Nedelcu Ioan - Președinte Congresul Internațional Anti-Aging.

Congresul Internațional a strâns la un loc medici și specialiști din toata țara, cărora le-au fost prezentate cele mai noi tehnici, metode, aparate și abordări în domeniul esteticii medicale și anti-aging-ului. 

”Medicina viitorului cred că o sa fie medicina miniminvazivă, cu produse naturale care respectă dinamica facială, pentru a da un aspect natural al feței. Congresul este important pentru că aduce ce este nou în domeniul estetic și tot ce este de ultimă generație în medicina anti-aging”, a declarat El Shanti ABdel - Speaker Congresul Internațional Anti-Aging.

Obiectivul prioritar al Centrului de Cercetare Anti-Aging este descoperirea, susținerea și promovarea realizărilor științifice inovatoare din domeniul cercetării fundamentale și aplicative, cu rezultate pozitive în prelungirea speranței de viață, prin încetinirea procesului de îmbătrânire și creșterea calității vieții.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close