Antena 3 CNN Actualitate Cererile de ajutor pentru căldură se pot depune până 15 noiembrie

Cererile de ajutor pentru căldură se pot depune până 15 noiembrie

Cererile de ajutor pentru căldură se pot depune până 15 noiembrie
30 Oct 2007   •   16:02

Bucureştenii care vor să beneficieze de ajutorul pentru căldură în luna noiembrie mai au la dispoziţie două săptămâni pentru a depune cererile. Formularele au fost deja distribuite odată cu facturile la gaze, dar pot fi găsite şi pe internet sau la primăriile de sector. De ajutoarele pentru încălzire beneficiază persoanele care realizează venituri mai mici de 500 de lei până la finalul lunii decembrie şi de 615 lei începând cu 1 ianuarie 2008.

Decizia de acordare a ajutoarelor aparţine primăriilor.Tot acestea transmit fişele către Distrigaz şi rezolvă sesizările beneficiarilor. Asociaţiile de proprietari repartizează consumurile pentru fiecare beneficiar şi calculează ajutoarele reale.

Dat fiind că determinarea plafoanelor şi atribuirea ajutoarelor cad în sarcina primăriilor, Distrigaz Sud doar deduce de pe factură valoarea ajutorului efectiv.

Anul trecut de ajutorul pentru încălzire au beneficiat 300.000 de persoane, iar suma primită a fost de 125 milioane lei, iar pentru anul acesta Distrigaz estimează o menţinere a numărului de persoane, dar o creştere a sumelor acordate.

Antena 3

×
Parteneri
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
x close