Antena 3 CNN Actualitate Cetăţeni sârbi, ascunşi într-un tir, opriţi când încercau să iasă din România, pe la Nădlac

Cetăţeni sârbi, ascunşi într-un tir, opriţi când încercau să iasă din România, pe la Nădlac

Cetăţeni sârbi, ascunşi într-un tir, opriţi când încercau să iasă din România, pe la Nădlac
12 Sep 2008   •   10:47

Un grup de 19 kosovari, printre care cinci femei şi trei copii au fost descoperiţi într-un camion KFOR, la vama Nădlac, în timp ce încercau să iasă din România cu destinaţia Germania.

Vameşii de la Nădlac au oprit camionul pentru un control, după ce au observat modificări la cablul care leagă prelata tirului. "Cablul era lărgit şi nu era introdus în toate verigile. În plus, era rupt şi înnodat într-un loc. În urma verificării remorcii, au fost descoperiţi 19 cetăţeni sârbi, cu vârste cuprinse între doi ani şi 34 de ani, respectiv 11 bărbaţi, cinci femei şi trei copii" a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, citat de Mediafax.

Un translator a fost solicitat pentru a putea stabili identitatea fugarilor. Problema este că, datorită faptului că statul Kosovo este nou format, nu există o bază de date completă care să ajute la identificarea cetăţenilor kosovari.   Cel mai probabil, cei 19 se îndreptau către Germania pentru a munci la negru.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close