Antena 3 CNN Actualitate CFR a introdus 36 de trenuri suplimentare

CFR a introdus 36 de trenuri suplimentare

CFR a introdus 36 de trenuri suplimentare
09 Dec 2007   •   09:04

Începând de duminică intră în vigoare noul calendar după care se va circula pe calea ferată până în decembrie anul viitor. Tot de duminică sunt introduse şi trenurile zăpezii. 36 de garnituri suplimentare vor face legătura între Capitală şi staţiunile de pe Valea Prahovei şi Braşov şi nu numai. Spre deosebire de anii precedenţi, programul Trenurile Zăpezii a fost extins pentru mai multe zone de interes turistic din ţară.

Noile rute pe care au fost introduse trenuri sezoniere unesc Braşovul de Craiova, Suceava şi Cluj Napoca, dar şi Vatra Dornei de Iaşi. Tinerii care au până în 26 de ani au o reducere de 20%, dacă merg la munte în timpul săptămânii. Şi grupurile mai mari de zece persoane, beneficiază de o reducere de un sfert din preţul călătoriei. Trenurile zăpezii vor rămâne în circulaţie până în luna februarie.

Tot de duminică, se schimbă şi mersul trenurilor, care va fi valabil până pe 13 decembrie anul viitor. Ca noutate, compania introduce, pentru prima dată, mersul cadenţat al trenurilor. Garniturile vor pleca din 2 în 2 ore din Bucureşti către Piteşti şi din 4 în 4 ore spre Craiova, urmând ca din 2009 sistemul să fie extins şi pe alte rute.

Antena 3

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close