Antena 3 CNN Actualitate CFR Călători anunţă: Platforma de vânzări online permite schimbarea biletelor deja cumpărate

CFR Călători anunţă: Platforma de vânzări online permite schimbarea biletelor deja cumpărate

CFR Călători anunţă: Platforma de vânzări online permite schimbarea biletelor deja cumpărate
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    20 Feb 2013   •   18:40

CFR Călători anunţă, miercuri, că platforma de vânzări online permite schimbarea biletelor deja cumpărate de pe site-ul companiei prin utilizarea funcţiei "Modificare date călătorie".

Noua funcţie dă posibilitatea de a schimba data şi ora călătoriei, categoria de tren, clasa de rezervare, precum şi ruta, în condiţiile în cate staţiile de plecare şi destinaţie, numărul călătorilor, categoria de călători şi numele acestora de pe biletul iniţial rămân neschimbate.

"Modificarea unui bilet achiziţionat se poate efectua, o singură dată, cu plata diferenţelor tarifare calculate conform reglementărilor în vigoare, cu cel puţin 12 ore înainte de plecarea trenului iniţial, pentru trenuri care circulă în intervalul disponibil pentru achiziţionarea unui bilet online (24 de ore înainte de ora aleasă pentru plecare)", precizează CFR Călători.

După operarea modificării, cu achitarea eventualelor diferenţe tarifare, biletul iniţial nu mai este valabil, iar călătorului i se va emite un nou bilet care îi va fi transmis pe adresa de e-mail, în format pdf.

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.

×
Subiecte în articol: CFR Calatori tren calatori tren
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close