Antena 3 CNN Actualitate CFR va ieftini biletele pe rutele unde se lucrează

CFR va ieftini biletele pe rutele unde se lucrează

CFR va ieftini biletele pe rutele unde se lucrează
03 Sep 2007   •   17:52

CFR vrea să elimine suplimentele de viteză pe rutele unde se lucrează, iar întârzierile trenurilor sunt foarte mari, ceea ce înseamnă reducerea tarifelor cu câteva zeci de lei. Ieftinirile se vor aplica în primul rând pentru ruta Bucureşti-Constanţa şi dinspre litoral spre Capitală. De exemplu, biletul de tren la Intercity pentru clasa a II-a s-ar putea ieftini cu 27,5 lei, cât este valoarea actuală a suplimentului de viteză.

Lucrările de reabilitare şi modernizare şi la calea ferată care duce spre Braşov va aduce implicit scoaterea suplimentului de viteză şi pe această rută. Este o altă măsură pe care responsabilii de la Regionala CFR promit să o pună în practică. Şi în ceea ce priveşte furturile de cabluri de pe tronsonul de cale ferată Lehliu-Săruleşti se vor lua măsuri.

Un singur echipaj însă va patrula noaptea pe porţiunea de cale ferată preferată în ultima perioadă de hoţii de cabluri. Vigilent trebuie să fie şi constructorul care reabilitează calea ferată care duce la mare, întrucât are în dotare materiale care i-ar putea tenta pe atacatori.

Antena 3

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close