Antena 3 CNN Actualitate Chef de interlopi, încheiat cu amenzi, la Buzău

Chef de interlopi, încheiat cu amenzi, la Buzău

20 de petrecăreți, surprinși în trafic, au fost amendați după ce polițiștii au constatat că participaseră la o întânire comună, în Gherăseni, județul Buzău, fără să respecte prevederile stării de urgență. Pensoanele depistate erau din mai multe zone ale țării - Buzău, Ilfov, Galați, Brăila și Dolj, și nu aveau în posesie declarațiile obligatorii pe propria răspundere.

Chef de interlopi, încheiat cu amenzi, la Buzău
11 Mai 2020   •   19:19

Polițiștii i-au oprit pe petrecăreți în timpul unui filtru și, după o minimă verificare, s-a dovedit că ocupanții celor șase mașini veneau de la un chef.

De asemenea, petrecăreții nu aveau la îndemână nici declarațiile pe proprie răspundere.

Pentru aceasta, toți cei 20 de participanți au fost amendați, în total, cu suma de 188.000 lei. Mai mult decât atât, unul dintre șoferi, un bărbat de 32 de ani, consumase droguri înainte de a se urca la volan, așa că i s-a întocmit dosar penal.

Potrivit unor surse locale, petrecerea a fost organizată în incinta fostului CAP din localitate, de către Tyson, un interlop buzoian, cu ocazia zilei sale de naștere. Printre invitați, s-ar fi aflat și Sorin Geamănu, din Vadu Pașii, de asemenea, un cunoscut al oamenilor legii, relatează opiniabuzău.ro.
 

 

×
Subiecte în articol: Buzau tyson interlopi
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close