Antena 3 CNN Actualitate Chef pe bloc. Un administrator şi-a amenajat o terasă pe acoperişul clădirii

Chef pe bloc. Un administrator şi-a amenajat o terasă pe acoperişul clădirii

Chef pe bloc. Un administrator şi-a amenajat o terasă pe acoperişul clădirii
21 Aug 2008   •   20:15

Vasile Tucurman este numele administratorului unui bloc din Iaşi, care şi-a amenajat o terasă pe acoperişul clădirii. Locatarii ar fi trecut asta cu vederea, dacă şeful blocului nu ar fi dat chefuri seară de seară. Ultima petrecere a fost o nuntă. Chefliul din imaginile de mai jos este chiar administratorul blocului. Iar petrecerea nu este într-un restaurant de mâna a 15-a, ci pe terasa blocului, pe care administratorul a pus monopol.

Imaginile au fost filmate de un locatar, sătul de chefurile administratorului. "Este ditamai combina, muzica dată la maxim, băutură, ţipete, chiuieli. Vă daţi seama cum se aude în miez de noapte", spune unul dintre vecini. Administratorul recunoaşte că a dat un chef mare, în timpul căruia a fost "deranjat" de un vecin, luat la bătaie pentru îndrăzneala de a filma ce se întâmplă.

"Toţi bărbaţii de la petrecere au sărit la bataie, m-au trântit jos şi m-au lovit cu picioarele şi cu pumnii", a declarat vecinul agresat. De altă părere este însă administratorul, care crede că vecinul său stă cam prost cu echilibrul. Ceilalţi vecini sunt şi ei deranjaţi de chefurile administratorului, însă n-au îndrăznit să-i spună nimic.

Reprezentanţii asociaţiilor de locatari din cadrul Primăriei au verificat micul cuibuşor de nebunii. "Am constatat anumite nereguli la terasa blocului şi la parterul blocului unde sunt amenajate nişte magazii", a declarat Daniel Todirică, Şeful Serviciului Control Urbanism din cadrul Primariei Iaşi. Administratorul va fi obligat să dărâme construcţia cât mai repede.



Observator

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close