Antena 3 CNN Actualitate Chestorul Ioan Buda, numit la conducerea IGPR cu rang de secretar de stat

Chestorul Ioan Buda, numit la conducerea IGPR cu rang de secretar de stat

Chestorul Ioan Buda, numit la conducerea IGPR cu rang de secretar de stat
22 Dec 2018   •   17:42

Chestorul Ioan Buda a fost numit la conducerea IGPR cu rang de secretar de stat, în condiţiile în care până acum el fusese împuternicit pe această funcţie.

"Începând cu  data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul chestor de poliţiei Buda Ioan se numeşte în funcţia de inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului General al Poliţiei Române", se arată în decizia publicată vineri în Monitorul Oficial.

Conform aceluiaşi document, împuternicirea lui Buda pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de inspector general, cu rang de secretar de stat, al IGPR încetează.

Buda a fost împuternicit la conducerea IGPR în 26 iunie 2018, după ce Cătălin Ioniţă - în prezent şef al Direcţiei Generale Anticorupţie -  a cerut să fie schimbat din funcţie la cerere, din motive personale, scrie news.ro.

Ioan Buda are 54 de ani şi a ocupat funcţia de inspector general al Poliţiei de Frontieră în perioada 2010-2015, ca apoi să fie, până în 2016, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. A revenit la finalul anului 2016 în funcţia de şef al Poliţiei de Frontieră.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close