Antena 3 CNN Actualitate Chicago. În apropiere de Halloween, o pisică s-a născut cu patru urechi

Chicago. În apropiere de Halloween, o pisică s-a născut cu patru urechi

Chicago. În apropiere de Halloween, o pisică s-a născut cu patru urechi
20 Aug 2008   •   16:36

Doi pensionari din Chicago sunt proprietarii unei pisici mai puţin obişnuite. Datorită unei modificări genetice, pisica lor are nici mai mult nici mai puţin de patru urechi. Acest lucru nu îi împiedică însă să o considere un animal de companie obişnuit, în ciuda superstiţiilor pe care le-au ţesut în jurul ei vecinii.

Potrivit FoxNews, Ted şi Valerie Rock au adoptat pisica în 2006, de la un bar din apropiere de casa lor. Deoarece se născuse în apropiere de Halloween şi avea patru urechi, oamenii se temeau de ea, crezând că reprezintă un element al răului. Cei doi au luat-o însă acasă.

Malformaţia este dată de o modificare genetică, ce ar putea duce în timp la surzire, însă cei doi au declarat că până în prezent pisica lor a fost perfect sănătoasă.



Datorită asemănării cu cavalerul Jedi din filmul Star Wars, pisica a fost denumită Yoda. Ea este un companion de joacă nelipsit al nepoţilor cuplului. Cu toate că o consideră o pisică normală, cei doi se tem să o lase nesupravegheată, din cauză că cineva ar putea fi tentat să o fure.

Sursa Foto: FoxNews

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close