Antena 3 CNN Actualitate Chiliman: Videanu a devenit negociatorul lui Constanda

Chiliman: Videanu a devenit negociatorul lui Constanda

Chiliman: Videanu a devenit negociatorul lui Constanda
01 Noi 2007   •   12:58

Primarul general Adriean Videanu continuă acţiunile îndreptate împotriva locuitorilor Capitalei şi, din partenerul şi avocatul omului de afaceri Constanda, care a devenit negociator şef al acestuia în relaţia cu Bucureştenii, a declarat, joi, primarul sectorului 1 Andrei Chiliman. Pe ordinea de zi a şedinţei de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti se află Planuri Urbanistice Zonale, prin care spaţii verzi ar trebui să fie transformate în altceva, încălcându-se în acest fel prevederile ordonanţei de urgenţă proaspăt aprobate, a spus Chiliman.

Liderul consilierilor generali PNL, Antonel Tănase, l-a acuzat pe primarul Videanu de lipsă transparenţă, referindu-se la proiectul privind aprobarea unui schimb de terenuri cu Costică Constanda. El a adăugat că titlul proiectului de hotărâre, spre deosebire de alte proiecte, arată ''secretomania'' şi faptul că primarul general se pregăteşte ''să păgubească încă odată cetăţenii Bucureştiului''.

Tănase a mai afirmat că primarul general a primit un mandat din partea Consiliului, iar consilierii ar trebui să aibă acces la modul în care se negociază cu Constanda.

''Noi ne vom opune, încă odată, unei acţiuni de tun imobiliar a clientelei PD-iste şi cred că Videanu, în calitatea sa de negociator şef cu Constanda, serveşte interesele a doi oameni de afaceri - el şi Constanda - păgubind două milioane de locuitori ai Capitalei'', a spus Antonel Tănase.

Rompres

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close