Antena 3 CNN Actualitate Chinezul care a omorât un bărbat pe o zebră din Voluntari, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Chinezul care a omorât un bărbat pe o zebră din Voluntari, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Chinezul care a omorât un bărbat pe o zebră din Voluntari, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    14 Mai 2012   •   22:27

Chinezul care la sfârşitul anului trecut a omorât un om pe trecerea de pietoni din Voluntari a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Cetăţeanul chinez l-a abandonat pe bărbatul lovit, care, din cauza rănilor grave, a murit la câteva ore după accident. Vinovatul a aruncat plăcuţele de înmatriculare pe un câmp şi a fugit din ţară.

Ulterior, poliţiştii au reuşit să-l identifice cu ajutorul martorilor, însă chinezul a negat că el ar fi vinovat de producerea accidentului, deşi maşina lui avea semne evidente că fusese implicată într-un accident.

Victima era din Braşov şi a fost dusă la spital, după ce şoferul inconstient a lăsat-o în urmă. Bărbatul, un muncitor de 42 de ani, avea răni grave şi la patru ore după accident, organismul său a cedat.

Şoferul vinovat de producerea accidentului se va alege cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Accidentul a avut loc în noiembrie 2011, iar şoferul care a fugit de la locul faptei a fost prins imediat






×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close