Antena 3 CNN Actualitate Chirieac: Felul în care Băsescu a evitat întrebările nu îi face deloc un serviciu de imagine

Chirieac: Felul în care Băsescu a evitat întrebările nu îi face deloc un serviciu de imagine

Chirieac: Felul în care Băsescu a evitat întrebările nu îi face deloc un serviciu de imagine
09 Iul 2014   •   20:54

Felul în care Băsescu a evitat întrebările nu îi face deloc un serviciu de imagine, a declarat jurnalistul Bogdan Chirieac, în ediţia de miercuri a emisiunii "Subiectiv", comentând astfel ieşirea de astăzi, la pupitrul prezidenţial de la Cotroceni, a lui Traian Băsescu.

"Domnul Băsescu putea folosi pretextul acestei ieşiri, după o lună şi jumătate de tăcere absolută, să vină să vorbească despre marile probleme ale naţiunii, după care să accepte întrebările. Naţiunea aştepta altceva de la Băsescu în această seară", a declarat Bogdan Chirieac.

Chirieac a arătat că temele lansate în discuţie de Traian Băsescu, care nu au fost nici ele subiecte de întrebări pentru ziarişti, au cântărit exact "cât o bulă de aer".

"Dânsul începea hărţuirea jurnaliştilor cu "matale de unde eşti", şi era Traian Băsescu pe care îl ştiau alegătorii domniei sale, mulţi, puţini", a mai arătat Chirieac.

Preşedintele Traian Băsescu a criticat, miercuri, într-o declaraţie de presă, măsura reducerii CAS cu 5% pentru societăţi care, în opinia sa, va adăuga la deficitul statului până la 5,5 miliarde de lei, arătând că este îngrijorat cu privire la efectul acestei legi.

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac Subiectiv
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close