Antena 3 CNN Actualitate Cine ar fi crezut? Cu ce se ocupă fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă în ziua de azi

Cine ar fi crezut? Cu ce se ocupă fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă în ziua de azi

Cazul dispariției avocatei Elodia Ghinescu a fost unul dinre cele mai mediatizate din 1990 încoace. Deși misterul cazului Elodia nu a fost nici până acum în întregime elucidat, probe importante l-au trimis pe Cristian Cioacă după gratii. Fiul celor doi, Patrick este crescut de sora lui Cristian Cioacă.

Cine ar fi crezut? Cu ce se ocupă fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă în ziua de azi
de Dan Gabor    |    21 Aug 2020   •   07:30

Băiatul are 14 ani acum și a luat calea sportului devenind membru al Federației Române de Baschet. Patrick stă împreună cu sora fostului polițist și soțul acesteia și e ținut departe de părinții Elodiei.

Potrivit unor surse, Patrick ar fi obținut în instanță dreptul de a scăpa de numele Cioacă, numele tatălui său aflat încă în închisoare. Băiatul avocatei, nu ar mai fi vrut să mai aibă vreo legătură cu tatăl său, scrie Redacția.

Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă s-au cunoscut în 2002, pe când Cioacă avea doar 26 de ani. Ea, în schimb era avocată și căsătorită. Elodia a divorțat și, după numai doi ani de relație, a rămas însărcinată. Se pare că la un moment dat, Elodia nu a mai fost fericită alături de Cioacă, așa că și-a făcut un amant. Și el a călcat la rândul său așa că ruptura a fost evidentă.

A urmat ceea ce a aflat cu stupoare o țară întreagă. Dispariția avocatei, dar cu o serie de indicii incredibile care i-au făcut pe anchetatori să-l bănuiască de la început pe polițistul Cristian Cioacă.

Oamenii legii au descoperit cu ajutorul unui câine special dresat mai multe haine cu pete de sânge, într-o râpă din zona Râșnov. Ulterior, a fost confirmat că era sângele Elodiei.

Câteva săptămâni mai târziu, într-o altă râpă de lângă Râșnov, anchetatorii au găsit și uniforma de polițist a lui Cristian Cioacă, alături de diverse alte obiecte ale acestuia și ale Elodiei.

Cu ajutorul acestor probe, oamenii legii au conturat tabloul care l-a trimis pe Cioacă în spatele gratiilor. Deși au fost descoperite toate aceste probe, trupul Elodiei nu a fost niciodată găsit. Nici măcar nu se știe cum a murit, unii oameni chiar contestând faptul că e moartă.

 

×
Subiecte în articol: Elodia Cristian Cioaca elodia ghinescu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close