Antena 3 CNN Actualitate Cine iese câştigător când un Matiz şi un TAB se ciocnesc? (VIDEO)

Cine iese câştigător când un Matiz şi un TAB se ciocnesc? (VIDEO)

Cine iese câştigător când un Matiz şi un TAB se ciocnesc? (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Observator
06 Aug 2010   •   20:19

Duelul dintre David şi Goliath s-a reeditat, vineri după-amiază, într-o intersecţie din Constanţa. În rolul lui David - un Matiz condus de o tânără grăbită, iar în cel al lui Goliath - un TAB al armatei, care făcea parte dintr-o coloană militară. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Poate doar orgoliul femeii de la volanul maşinii mici, care nu a vrut cu niciun chip să accepte că a greşit.

Pe imaginile filmate de un martor cu telefonul mobil se vede că, imediat după accident, femeia a încercat să-şi facă dreptate prin ţipete. A ţipat la militari, a ţipat la poliţiştii de la Rutieră, şi a ţipat chiar şi la alţi şoferi din trafic.

Cele patru TAB-uri se întorceau dintr-o misiune, la unitatea de care aparţin, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa. În frunte, o maşină a poliţiei militare, cu girofarul aprins şi cu sirena pornită.

Domnişoara cu Matizul a încercat să intre pe bulevard, de pe o stradă lăturalnică. Probabil se grăbea, altfel nu se explică de ce a ignorat semnul STOP din intersecţie, sirena şi girofarul maşinii de poliţie şi faptul că putea să fie făcută una cu asfaltul de un TAB de 20 de tone.

Nervoasă peste măsură că nu i s-a dat prioritate, tânăra s-a dat jos din maşină şi a luat pe toată lumea la ceartă.

Militarii nu au stat prea mult la vorbă. Se grăbeau să ajungă înapoi la unitate. Când au văzut că femeia nu vrea să-şi mute maşina, au luat problema în mâini, la propriu. În câteva secunde, au ridicat Matizul pe sus şi l-au mutat câţiva metri, pe trotuar.

În urma accidentului, proprietara trebuie să înlocuiască toate partea din faţă-stânga a maşinii: portiera, pragul, oglinda, stâlpul, dar şi parbrizul şi capota. Cât despre TAB, i s-a zgâriat un pic vopseaua.

Observator

 

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close