Antena 3 CNN Actualitate Cine trebuie să urmeze o cură cu CEBRIUM®?

Cine trebuie să urmeze o cură cu CEBRIUM®?

Cine trebuie să urmeze o cură cu CEBRIUM®?
24 Oct 2011   •   22:23

CEBRIUM® sprijină eficient abilitățile mentale, fiind recomandat în scăderea capacităţii de concentrare, deficit de atenţie, afectarea uşoară a memoriei. Este indicat adulţilor în perioadele de efort intelectual susţinut, în condiţii de stres, surmenaj, forme uşoare de anxietate şi depresie.

CEBRIUM® susţine activitea normală a creierului în două moduri. În primul rând o serie de aminoacizi din compoziţie sunt neurotransmiţători sau precursori de neurotransmiţători ajutând la transmiterea impulsului elecric între neuroni. Al doilea rol al aminoacizilor din compoziţia CEBRIUM® este acela de protecţie împotriva substanţelor toxice din organism şi de păstrarea integrităţii celulei nervoase.

Deficit de atenţie
Sunt persoane care nu se pot concentra, iar de câte ori încearcă nu reuşesc? Le lipseşte capacitatea de organizare, de a-şi aminti ce au de făcut sau nu duc la bun sfârşit sarcinile pe care le au de îndeplinit? Însemnă că este posibil să sufere de un deficit de atenţie.
Aceste manifestări nu înseamnă că sunt deja bolnave. Ele se datorează în primul rând unei vieţi agitate, în care neprevăzutul este la ordinea zilei, a lunei lumi asaltate cu informaţii din ce în ce mai multe şi din cele mai variate domenii. Persoanele au în acelaşi timp activităţi la seviciu şi acasă, treceri bruşte de la o activitate la alta: de la planul de producţie la grădiniţa sau şcoala copiilor, de la clienţii care sună neîncetat la soţia/soţul care aşteaptă să meargă la shoping etc.
Iar toate acestea au un singur rezultat: suprasolicitarea neuronală. De aceea Cebrium® hrăneşte şi protejează neuronii expuşi unor astfel de “furtuni”.

Lipsă de concentrare
Lipsa puterii de concentrare este considerată de medicina modernă ca un simptom de senilitate, fiind atribuită reducerii de substanţe neurochimice vitale. Această reducere este una naturală, normală odată cu înaintarea în vârstă. Dar sunt o serie de factori care “secătuiesc” resursele de substanţe sau precursori ai substanţelor neurochimice.
Alimentaţia dezechilibrată nu va asigura întrega gamă de aminoacizi  necesari creierului pentru o bună funcţionare. Consumul tot mai multor alimente semipreparate sau gata preparate, care au suferit o serie de tratamente termice şi, de cele mai multe ori, chimice (cunoscutele E-uri), sporesc carenţa în unele substanţe neurochimice vitale (vitamine, aminoacizi etc.)
Stresul cronic, privarea de somn, lipsa efortului fizic, a unei alimentaţii corespunzătoare activităţilor pe care le desfăşoară duc, pentru omul modern, la incapacitatea de a se concentra, de a gândi limpede, de a găsi soluţiile optime la problemele cu care se confruntă. CEBRIUM®, prin compoziţia sa unică, sprijină creierul în activitatea lui zilnică, ajutîndu-l să se concentreze şi să-l conducă spre luarea unor decizii rapide şi corecte.

Stări de oboseală
Uneori, persoanele care ajung în cabinetul de psihologie se simt vlăguite şi la capătul puterilor după o zi de muncă, sau cel mai adesea, numai după câteva ore de la începerea programului de lucru. Starea de oboseală a devenit o epidemie a societăţii în care trăim. Persoanele în cauză au în permanenţă impresia că nu au nici o dată suficient timp pentru a duce la bun sfârşit sarcinile zilnice. Ritmul vieţii, dat de serviciu, casă, familie, este unul sufocant uneori şi se gândesc cu plăcere cum ar fi să trăiască armonios, să se bucure de tot ce le înconjoară.
Statisticile spun că unul din zece oameni, cel puţin, suferă de oboseală cronică. Iar femeile sunt afectate în mai mare măsură decât bărbaţii. Oboseala poate afecta pe oricine, indiferent de profesie sau de statut social.

Dacă nu renunţa la sarcinile de la serviciu sau la datoria de un bun părinte sau soţ/soţie, sunt însă unele obiceiuri pe care avem posibilitatea să le schimbăm. Recomandat ar fi să renunțăm la:
-    consumul în exces de diferiţi excitanţi ai neuronilor (psihostimulente) cum ar fi cafea, ceaiul verde sau negru, băuturi de tip cola. Pe moment, aceste băuturi pot fi o soluţie pentru îndepărtarea somnului, dar pe termen lung instituie epuizarea organismului şi degradarea neuronilor
-    consumul de alcool înainte de culcare
-    obiceiurile alimentare nesănătoase bazate în special pe consumul de carne, alimente prelucrate, cu aditivi, dulciuri sintetice, dulciuri rafinate etc.
Cebrium® sprijină organismul în stările de oboseală și de extenuare conferind mai multă agilitate celulei nervoase. Alături de un regim de viaţă echilibrat, Cebrium®  vă poate ajuta să treceţi intr-un timp mai scurt peste stările de oboseală cronică.

Cebrium® se găseşte în Farmaciile DONA şi în farmacii particulare.

Mai multe informaţii se găsesc la www.cebrium.ro, http://www.facebook.com/Cebrium.Romania sau le puteţi obţine scriind la adresa de e-mail: [email protected] sau la telefon: 0736-103.585.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close