Antena 3 CNN Actualitate Cine va fi noul șef al ASF. Anunțul făcut de Liviu Dragnea

Cine va fi noul șef al ASF. Anunțul făcut de Liviu Dragnea

Cine va fi noul șef al ASF. Anunțul făcut de Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Dragnea
15 Mai 2017   •   19:12

Liviu Dragnea a anunţat, luni, la Alexandria, că îl va propune pe preşedintele Comisiei buget-finanţe a Camerei Deputaţilor, Leonardo Badea, pentru a ocupa funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). 

"La preşedinte am în vedere un coleg. Cred că o persoană foarte bună şi eficientă acolo poate să fie Leo Badea, care este preşedintele Comisiei de buget finanţe din Camera Deputaţilor. Să nu mă înjure sau măcar să nu mă înjure public că află de la mine asta. Sper să fie de acord. Eu îl voi propune. Îi voi propune asta. Sper să accepte pentru că mandatul rămas este până în toamna anului viitor", le-a spus ziariştilor preşedintele Camerei Deputaţilor şi liderul PSD, Liviu Dragnea, la finalul unei vizite de lucru pe care a făcut-o în municipiul Alexandria. 

Dragnea a afirmat că Leonardo Badea este foarte bine pregătit profesional. 

"El trebuie să renunţe la poziţia de parlamentar pentru asta, dar din ceea ce cunosc, din ceea ce am văzut, din diversele discuţii pe care le-am avut cu el, în special pe piaţa asigurărilor şi pe rezolvarea problemei RCA-ului şi din discuţiile pe care le-a avut el cu trasportatorii şi nu numai, mie mi-a întărit convingerea că este un om foarte bine pregătit şi ar fi foarte potrivit în acea poziţie", a susţinut preşedintele Camerei Deputaţilor. 

Social-democratul Leonardo Badea a fost ales la începutul acestui an în funcţia de preşedinte al Comisiei pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor, dupa ce fostul şef al acesteia, Viorel Ştefan, a fost numit ministru al Finanţelor. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea ASF
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close