Antena 3 CNN Actualitate Cioacă cercetat de DIICOT pentru acces ilegal în calculatoarele Elodiei

Cioacă cercetat de DIICOT pentru acces ilegal în calculatoarele Elodiei

Cioacă cercetat de DIICOT pentru acces ilegal în calculatoarele Elodiei
21 Noi 2007   •   07:35

Poliţistul Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul Elodiei Ghinescu, este cercetat de procurorii DIICOT Braşov pentru accesul ilegal în calculatoarele soţiei sale. Procurorii au început miercuri urmărirea penală împotriva lui Cristian Cioacă şi a unui coleg de serviciu care l-ar fi ajutat să acceseze mai multe fişiere din calculatoarele Elodiei Ginescu. De altfel, corespondenţa dintre soţia lui Cioacă şi amanţii săi oferă indicii importante anchetatorilor.

SPP-ISTUL NU ERA SINGURUL BĂRBAT CĂRUIA ELODIA ÎI SCRIA Povestea cu amantul din Afganistan nu e singura relaţie extraconjugală cu care Elodia Ghinescu îşi condimenta viaţa. Avea acelaşi mod de a agăţa bărbaţii: îi pescuia de pe net, folosind ca momeală "vulnerabilitatea" ei. La sfârşitul lui 2005 intra în viaţa ei "ghidushul". Stau mărturie o parte din mesajele rămase pe adresa de yahoo. Elodia folosea această adresă mai mult în interes profesional. Dar în "sent items" au rămas şi mesaje ce nu fuseseră trimise clienţilor ei. Ci şi lui Eugen, Şerban sau Adrian. Pentru ultimul, care avea ID-ul "ghidushul", avocata făcuse o adevărată pasiune.

?Alerg pe la instanta frumuselule si manelistule...:)))) nu-i asa ca si manelele alea horor au rostul lor cand esti departe de patria muma???... stiam eu ca te va lovi romanismul acolo, departe. asa patesc toti. chiar si cei mai intelectualizati..:))))) te scriu cand ma intorc. tu ce faci? cum iti este ziua ?? pupicei, pupicei.?, îi scria avocata "ghidushului".

CITIŢI ARTCOLUL COMPLET ÎN JURNALUL NAŢIONAL

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close