Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare. Avocata Elodiei Ghinescu rupe tăcerea: "A primit tratament preferențial"

Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare. Avocata Elodiei Ghinescu rupe tăcerea: "A primit tratament preferențial"

Avocata familiei Elodiei Ghinescu rupe tăcerea după ce s-a anunțat că Cioacă ar putea fi eliberat mai devreme din închisoare. Ea spune că acesta a primit deja tratament preferențial în închisoare.

Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare. Avocata Elodiei Ghinescu rupe tăcerea: "A primit tratament preferențial"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    15 Ian 2023   •   14:49

Cristian Cioacă ar putea fi eliberat mai devreme din închisoare pentru bună purtare. Acesta avea de executat 15 ani și opt luni, după gratii.

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre această situație. Ea a mărturisit că pune la îndoială veridicitatea deciziei Instanței din Pitești cu privire la sentința lui Cristian Cioacă.

"Inițial pedeapsa a fost mai mare, de 18 ani. Însă dumnealui (n.r. Cristian Cioacă) a contestat sporul ce i s-a acordat și Instanța din Pitești i-a înlăturat din spor și a rămas doar 15 ani și opt luni.

Din acest considerent spun eu că nu a avut în vedere la acel moment - și poate că nici la acest moment nu o să aibă în vedere - adevăratele aspecte care ar conta în acest dosar și anume: faptul că dumnealui nu a recunoscut niciodată săvârșirea faptei, că a săvârșit fapte deosebit de grave, a încercat să șteargă urmele crimei, a dat publicității conținutul corespondenței electronice a Elodiei.

Instanța ar trebui să aibă în vedere aceste aspecte și nu că a avut un comportament normal în închisoare, așa cum trebuie să îl aibă orice deținut. Eu am suspiciuni în modul în care se va desfășura și acest dosar", a declarat avocata.

De asemenea aceasta afirmă că bărbatul a primit tratament preferențial în închisoare pentru că a fost polițist. Totodată, "a beneficiat de anumite avantaje. Colegii dumnealui au spus aceste lucruri. În ziua de Crăciun a ieșit în permisie. Alți deținuți nu au avut această posibilitate. Faptul că dumnealui a fost polițist și provine din Pitești, poate că acest lucru l-a ajutat", a mai precizat Crina Radu.

×
Subiecte în articol: elodia ghinescu Cristian Cioaca
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close