Antena 3 CNN Actualitate Cioacă în concediu medical. Lista obiectelor găsite în râpa din Râşnov

Cioacă în concediu medical. Lista obiectelor găsite în râpa din Râşnov

Cioacă în concediu medical. Lista obiectelor găsite în râpa din Râşnov
24 Oct 2007   •   10:39

Procurorii care anchetează dispariţia avocatei Elodia Ghinescu spun că deţin tot mai multe probe care îl incriminează pe soţul aceste, poliţistul Cristian Cioacă. Aceştia urmează să intre în posesia unei declaraţii a unui vecin al soţilor Cioacă-Ghinescu. Acesta spune că în noaptea de 29 spre 30 august, a auzit o bufnitură si un vaiet de femeie în apartamentul suspectului. Pentru a obţine această declaraţie anchetatorii se vor deplasa în Spania. Jurnaliştii de la "Gardianul" prezintă lista tuturor obiectelor găsite în râpa situată în apropierea drumului care leagă localitatea Râşnov de Poiana Braşov, în ziua de 8 octombrie.
La faţa locului au fost găsite două feţe de pernă, care nu au fost încă expertizate, patru cărţi pe care nu au fost descoperite urme relevante şi trei reviste editate anterior dispariţiei avocatei. Alături se aflau 6 fotografii între paginile cărţilor. Trei dintre acestea nu au putut fi studiate, iar două îi prezintă pe Cioacă şi pe soţia sa Elodia, la o petrecere privată şi pe Elodia cu o prietenă, pe litoral. O a treia fotografie, ruptă în două bucăţi, îi prezintă pe Elodia îmbracată în mireasă şi pe fostul soţ al acesteia, la nunta celor doi. Fotografiile nu au fost încă expertizate.

Poliţiştii au mai descoperit cămaşa de vară, cu mâneci scurte, a uniformei de poliţist, într-o stare foarte degradată şi pantalonul uniformei care în urma testelor s-a stabilit că îi aparţine lui Cioacă. O emblemă cu gradul profesional de inspector principal de poliţie, gradul profesional al lui Cioacă, a fost găsită în apropierea uniformei.

Anchetatorii au mai descoperit o pereche de chiloţi de culoare neagră, iar testul ADN a stabilit că sunt ai lui Cristian Cioacă, un şort bărbătesc, neexpertizat, un prosop de baie - neexpertizat.

În acelaşi loc a fost descoperit un caiet de sarcină în care Elodia Ghinescu ţinuse evidenţa etapelor sarcinii în perioada în care a fost gravidă cu fiul ei, fără urme importante. 6 saci negri din nailon, pe interiorul unuia dintre aceştia fiind găsită o picatură de sânge şi pe altul încă două pete de sânge. Analizele au relevat faptul că este sângele Elodiei Ghinescu. În al treilea sac s-au găsit două fire de păr, dintre care unul este al avocatei, iar al doilea nu a putut fi expertizat.

În râpă s-a mai descoperit baveţica copilului, colacul de WC al copilului, sticluţa de parfum şi capacul ei pe care s-a găsit o picatura de sânge al Elodiei, trei cutiuţe pentru bijuterii, goale şi o factură emisa in Dubai, la cumpararea bijuteriilor respective.

Cristian Cioacă a intrat miercuri, într-un nou concediu medical din cauza depresiei, după ce a revenit la muncă pentru doar zece zile. Cioacă a făcut, marţi, o nouă examinare psihologică şi i s-a acordat un nou concediu medical, al treilea concediu după dispariţia soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Cioacă şi-a reluat serviciul pe 15 octombrie, după o pauză de mai bine de o lună şi a fost mutat de la Secţia 2, unde ocupa poziţia de inspector principal la departamentul Ordine Publică, la Secţia Municipală, Compartimentul Poliţie Urbană.

CITIŢI ARTICOLUL COMPLET ÎN GARDIANUL

×
Parteneri
Mugur Isărescu lasă de înţeles că se va ajunge la îngheţarea salariilor în România
x close