Antena 3 CNN Actualitate Circulaţia rutieră şi pietonală din Hunedoara, o adevărată aventură. Zeci de capace de canal au fost furate

Circulaţia rutieră şi pietonală din Hunedoara, o adevărată aventură. Zeci de capace de canal au fost furate

Circulaţia rutieră şi pietonală din Hunedoara, o adevărată aventură. Zeci de capace de canal au fost furate
Sursa foto: Foto: huon.ro
18 Mai 2012   •   07:23

 Zeci de capace de canal au fost furate într-o singură noapte, în municipiul Hunedoara. Angajaţii firmei de apă şi canalizare spun că nu mai fac faţă furturilor de acest gen. Un astfel de obiect se vinde la centrele de colectare a fierului vechi cu 30 de lei, în timp ce unul nou costă peste 150 de euro.

Mai multe străzi din Hunedoara au rămas fără capacele căminelor de pe reţelele de apă şi canalizare. Hotii au ajuns să opereze chiar şi în timpul zilei şi actionează în grup. Cei care locuiesc pe străzile respective spun că acum circulatia masinilor şi a pietonilor este o aventură.

În Hunedoara lipsesc acum sute de capace de canalizare şi tot cam atâtea au fost înlocuite şi în Deva. Angajaţii  firmei de apă şi canalizare spun că aceste furturi le creează mari probleme
 
Reprezentantii firmei speră că vor obţine şi sprijinul cetăţenilor care să-i anunţe atunci când îi văd pe hoşi în acţiune.
 
Politiştii au fost sesizaţi în mai multe rânduri, dar furturile încă nu au fost oprite. Au promis, totuşi, că vor demara o acţiune de verificare a centrelor de colectare din Hunedoara.

×
Subiecte în articol: Hunedoara canalizare deva
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close