Antena 3 CNN Actualitate Circulație blocată pe A1 și A2 din cauza unor autotrenuri care au derapat

Circulație blocată pe A1 și A2 din cauza unor autotrenuri care au derapat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrăzile A1 București - Pitești și pe A2 București-Constanța traficul este blocat din cauza unor autotrenuri care au derapat.

Circulație blocată pe A1 și A2 din cauza unor autotrenuri care au derapat
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    08 Dec 2020   •   08:10

Pe A1 București - Pitești traficul este blocat la kilometrul 52 (Localitatea Corbii Mari, jud. Dâmbovița), sensul către capitală, din cauza unui autotren care a derapat și a rămas imobilizat în glisiera mediană.

Pe A2 București-Constanța, traficul este blocat la kilometrul 24+500(localitatea Brănești, jud. Ilfov), sensul către litoral, din cauza unui autotren care a derapat și a rămas imobilizat pe prima bandă și banda de urgență.

Centrul estimează că traficul va fi reluat în cel mult o oră.

Vreme defavorabilă traficului

Meteorologii au emis în cursul nopții o prognoză specială pentru București, avertizând că vremea va fi închisă în Capitală, temporar va ninge și de va depune un strat de zăpadă ce poate ajunge până la 10 centimentri, iar în primele ore ale zilei de marţi se vor semnala precipitaţii mixte ce vor favoriza depuneri de polei.

În București a nins toată noaptea, iar dimineața a început să plouă. Zăpada depusă peste noapte pe trotuare și străzi a înghețat.

Atenționarea meteo pentru București este valabilă până la ora 10:00.

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close