Antena 3 CNN Actualitate Cititorii Antena3.ro: Zeci de animale găsite moarte într-un sat din Argeş

Cititorii Antena3.ro: Zeci de animale găsite moarte într-un sat din Argeş

Cititorii Antena3.ro: Zeci de animale găsite moarte într-un sat din Argeş
07 Feb 2008   •   15:04

Cazurile de maltratare a animalelor par să se înmulţească în România, chiar şi după ce Legea care le protejează pe necuvântătoare a fost aprobată de Parlament. Pe adresa de mail a site-ului Antena3.ro au venit mai multe mesaje prin care se anunţă faptul că în judeţul Argeş, un primar a omorât în chinuri groaznice câteva zeci de pisici şi câini . Este vorba de primarul din localitatea Topoloveni. Subiectul era viu disputat joi şi pe forumul site-ului animale.ro. Astfel, user-ul Ralselmi anunţa următoarele:

"Am găsit lângă Piteşti un bloc cu vreo 40 de pisici, de 2 luni m-am chinuit cu ele, erau nemâncate, amărâte, bolnave. Am reuşit să sterilizez 14 din ele, iar 10 şi-au găsit stăpân, le-am tratat şi le-am îngrijit cum am ştiut mai bine, iar acum încercam să le găsesc căsuţă. Dar noaptea trecută Primăria a venit şi a pus otrava acolo, toate pisicile mele au murit în chinuri groaznice laolalta cu alţi zeci de câini. Femeile care le îngrijeau m-au sunat în dimineaţa asta. Se chinuiseră toată noaptea cu ele, dar din păcate nu au putut salva nimic."

Cei care ne-au trimis mesajele susţin că vinovat de uciderea pisicilor este primarul din Topoloveni, locul unde se pare că au murit animalele. Acesta ar fi ordonat otrăvirea pisicilor şi câinilor după ce la 10 kilometri de această zonă fusese descoperită o vulpe turbată. Dacă aveţi mai multe informaţii legate de acest subiect, puteţi oferi mai multe detalii postând comentarii la această ştiri. De asemenea, puteţi posta imagini de la faţa locului în secţiunea Reporter Antena3.ro.

UPDATE: Primarul din Topoloveni a anunţat că nu este responsabil de uciderea animalelor. Mai mult, el a spus că s-a demarat o anchetă în zonă pentru a vedea cine a ucis zeci de câini şi de pisici. Animalele moarte au fost abandonate la marginea localităţii, după cum se poate vedea şi din imaginile următoare.

PEISAJ DE GROAZĂ:

Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close