Antena 3 CNN Actualitate Citroen lansează în septembrie noul C5 şi în România

Citroen lansează în septembrie noul C5 şi în România

Citroen lansează în septembrie noul C5 şi în România
02 Iul 2008   •   17:54

Luna septembrie va marca lansarea în România a noului Citroen C5. Viitorii clienţi vor putea opta pentru versiunile de caroserie sedan cu patru versiuni de echipare (X, Confort, Dynamique şi Exclusive), şi break, cu trei variante (X, Confort şi Exclusive), potrivit reprezentanţei oficiale a Citroen în România, citate de Mediafax. Opţional, automobilul va putea fi echipat şi cu o suspensie hidraulică.

Maşina dispune de trei propulsoare pe benzină, de 1,8 litri, 2 şi 3 litri care produc 127, 143 respectiv 215 cai putere. În ceea ce priveşte motoarele diesel, există patru astfel de propulsoare, de 1,6 litri, 2 litri, 2,2 litri şi 2,7 litri, care dezvoltă 110, 138, 173 şi 208 cai putere.



Maşina va avea, în standard, ABS, ESP (sistem de control al stabilităţii), airbag-uri frontale şi laterale, de tip perdea pentru cap şi unul pentru genunchii şoferului, geamuri electrice pentru toate uşile, oglinzi electrice şi încălzite, aer condiţionat cu reglare automată, radio cu MP3.



Opţional, cei care vor alege noul C5, vor mai avea la dispoziţie pachetele care includ un sistem de avertizare la depaşirea liniei continue, senzori de parcare faţă şi spate, trapă electrică, sistem de navigaţie cu hard disk şi un sistem audio superior.

În ceea ce priveşte siguranţa, Citroen se laudă cu cele 5 stele obţinute de C5 la testele de siguranţă EuroNCAP. Preţurile anunţate pentru maşină vor fi cuprinse între 19.190 euro şi 32.300 de euro cu TVA inclusă.

Fotografii: C5.Citroen.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close