Antena 3 CNN Actualitate Clanul lui Sile Pietroi, luat pe sus de poliţie

Clanul lui Sile Pietroi, luat pe sus de poliţie

Clanul lui Sile Pietroi, luat pe sus de poliţie
18 Iun 2008   •   23:04

Descinderi în forţă miercuri dimineaţă în Capitală şi în judeţul Ilfov, pentru prinderea unor infractori consideraţi periculoşi. 25 de suspecţi au fost reţinuţi sub acuzaţii precum tentativă de omor, lipsire de libertate, tâlhărie sau şantaj. Anchetatorii spun că acesta este doar începutul unei acţiuni de amploare. Anchetatorii au intrat pe fir în octombrie anul trecut, când gruparea lui Sile Pietroi s-a răfuit cu clanul Chira.

După ce membrii clanului Chira au fost arestaţi, oamenii lui Sile Pietroi au fost filaţi pas cu pas. Au fost interceptate convorbirile de pe zeci de telefoane mobile. Sile Pietroi este un cunoscut al lumii interlope. A reuşit să instaureze teama în Sectorul 2, Glina, Căţelu şi nu numai.

Toate cele 25 de persoane reţinute au fost duse la Poliţia Capitalei pentru audieri. Oamenii legii îl caută acum pe liderul grupării, care nu este de găsit la domiciliu. Persoanele în cauză sunt suspecte de comiterea unor infracţiuni de violenţă cum ar fi tâlhărie, şantaj, lipsire de liberate.

Împotriva celor reţinuţi sunt înregistrate la poliţie 11 plângeri de înşelătorie. Victimele erau oameni de afaceri, patroni şi chiar avocaţi. Potrivit unor surse judiciare, gruparea ar fi fost implicată în campania electorală pentru sectorul 1 al Capitalei.

DESCINDERI ÎN FORŢĂ:


Antena 3

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close