Antena 3 CNN Actualitate Clinica de cardiologie din Mureş a fost închisă

Clinica de cardiologie din Mureş a fost închisă

Clinica de cardiologie din Mureş a fost închisă
20 Oct 2007   •   09:31

După două operaţii vineri dimineaţă, medicii au anunţat că nu mai muncesc, fiind nemulţumiţi de condiţii. Cei trei specialişti au intrat brusc în concediu. Ultimele două intervenţii efectuate vineri înainte de închiderea clinicii au reprezentat intervenţii în premieră ppentru sud-estul Europei.

Premiera constă în transplantul de celule stem într-o formă de boală foarte avansată, boala arterială periferică în ultimul stadiu. Prelevarea celulelor stem a durat aproape 16 ore şi a fost făcută de o echipă de medici specialişti. Transplantul în sine a durat aproape două ore pentru fiecare pacient în parte.

După aceste două intervenţii chirurgicalei, medicii au refuzat să mai intre în sala de operaţii. În timp ce clinica este închisă, mulţi bolnavi, care au obţinut o programare după luni de zile de aşteptare, aşteaptă fără speranţe să fie operate. Medicii nu sunt însă uşor de înduplecat. În cazul în care problemele de la Clinica de Cardiologie nu se vor rezolva, echipa de medicii specialişti este hotărâtă să îşi desfăşoare activitatea într-un alt spital.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Solistul de la Coldplay le-a cerut spectatorilor să îl huiduie
x close