Antena 3 CNN Actualitate Clinici cu medici fără avize! Alte cazuri în care numele medicilor nu apar în Registrul de specialitate din România

Clinici cu medici fără avize! Alte cazuri în care numele medicilor nu apar în Registrul de specialitate din România

Clinici cu medici fără avize! Alte cazuri în care numele medicilor nu apar în Registrul de specialitate din România
Sursa foto: foto: Pixabay.com
06 Feb 2019   •   23:06

Cazul Matteo Politi ar putea să scoată la lumină și alte cazuri de înșelăciune. Știrile TVR au verificat mai mulți medici care operează la clinici private. Surprinzător, în două cazuri, numele nu apar în Registrul Medicilor din România.

În plângerea depusă la Parchet pe 17 ianuarie, Colegiul Medicilor din București a arătat că italianul Matteo Politi a făcut ilegal injecții, între altele și la clinica Euromedical din București, un centru privat, arată surse apropiate anchetei. Reporterii Știrilor TVR nu l-au găsit pe italian pe site-ul afacerii, însă au descoperit altceva.

Pe site scrie că medicii specialiști renumiți în plan european acordă servicii și tratamente dentare și de estetică facială. În imagini sunt prezentate două persoane promovate ca medici specializați în chirurgie estetică, între care este și un italian.

Surpriză însă: Piero Fullone și Iris Moscovici nu există în Registrul național al medicilor care au drept de liberă practică în România.

Pe Facebook găsim un dentist din Italia cu nume identic, Piero Fullone, a cărui imagine seamănă cu cea de pe site-ul clinicii din București. Găsim și un profil cu numele Iris Moscovici, din Haifa, Israel, absolventă a unui liceu privat, care scrie că lucrează la o firmă prezentată drept cea mai mare rețea israeliană din domeniul dentar. La fotografia de profil apare aceeași persoană prezentată drept estetician pe site-ul clinicii din București.

Detalii, pe stiriletvr.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close