Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand numără cozonacii și sticlele de vin de la Compania Națională de Investiții

Clotilde Armand numără cozonacii și sticlele de vin de la Compania Națională de Investiții

Europarlamentarul USR Clotilde Armand acuză Compania Naţională de Investiţii (CNI) că a cumpărat în luna decembrie cozonaci şi sticle de vin în valoare de 10.000 de euro, în loc să aloce banii respectivi în construcţia de spitale, școli și autostrăzi.

Clotilde Armand numără cozonacii și sticlele de vin de la Compania Națională de Investiții
Sursa foto: sursă foto: Facebook Clotilde Armand
16 Ian 2020   •   17:28

„Chiar m-am întrebat astăzi ce se mai întâmplă pe la Compania Naţională de Investiţii. E o companie importantă a statului, nu?! Ei bine, Compania a achiziționat în data de 19 decembrie 2019 vreo 565 de ''Cozonaci cu nucă, cacao și stafide'' și 220 sticle de vin ''Fetească Neagră'', în valoare de aproximativ 10.000 euro. Nu-i rău. Asta da investiție națională. Ar fi ciudat ca C.N.I. să se ocupe de construcția de: spitale, autostrăzi, școli, stadioane pentru Euro 2020... nu?!”, scrie europarlamentarul Clotilde Armand pe Facebook.

Europarlamentarul USR a subliniat că la conducerea instituţiei este Manuela Irina Pătrăşcoiu.

„Apoi m-am întrebat cine conduce această companie. Iată: ''La conducerea C.N.I este Manuela Irina Pătrășcoiu, numită de Liviu Dragnea în 2013 în fotoliul de director general și de președinte al Consiliului de Administrație, pe vremea când acesta a coordonat Ministerul Dezvoltarii”, a mai precizat Clotilde Armand.

De altfel, Clotilde Armand și-a deschis recent un birou de europarlamentar plătit de Parlamentul European în una dintre cele mai scumpe zone comerciale din Capitală, și anume, în Piața Victoriei.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close