Clotilde Armand numără cozonacii și sticlele de vin de la Compania Națională de Investiții

16 Ian 2020   •   17:28
Clotilde Armand numără cozonacii și sticlele de vin de la Compania Națională de Investiții sursă foto: Facebook Clotilde Armand

Europarlamentarul USR Clotilde Armand acuză Compania Naţională de Investiţii (CNI) că a cumpărat în luna decembrie cozonaci şi sticle de vin în valoare de 10.000 de euro, în loc să aloce banii respectivi în construcţia de spitale, școli și autostrăzi.

„Chiar m-am întrebat astăzi ce se mai întâmplă pe la Compania Naţională de Investiţii. E o companie importantă a statului, nu?! Ei bine, Compania a achiziționat în data de 19 decembrie 2019 vreo 565 de ''Cozonaci cu nucă, cacao și stafide'' și 220 sticle de vin ''Fetească Neagră'', în valoare de aproximativ 10.000 euro. Nu-i rău. Asta da investiție națională. Ar fi ciudat ca C.N.I. să se ocupe de construcția de: spitale, autostrăzi, școli, stadioane pentru Euro 2020... nu?!”, scrie europarlamentarul Clotilde Armand pe Facebook.

Europarlamentarul USR a subliniat că la conducerea instituţiei este Manuela Irina Pătrăşcoiu.

„Apoi m-am întrebat cine conduce această companie. Iată: ''La conducerea C.N.I este Manuela Irina Pătrășcoiu, numită de Liviu Dragnea în 2013 în fotoliul de director general și de președinte al Consiliului de Administrație, pe vremea când acesta a coordonat Ministerul Dezvoltarii”, a mai precizat Clotilde Armand.

De altfel, Clotilde Armand și-a deschis recent un birou de europarlamentar plătit de Parlamentul European în una dintre cele mai scumpe zone comerciale din Capitală, și anume, în Piața Victoriei.

Parteneri
x close