Antena 3 Actualitate Clotilde Armand a găsit gunoi aruncat în fața locuinței sale, dar și mașina vandalizată

Clotilde Armand a găsit gunoi aruncat în fața locuinței sale, dar și mașina vandalizată

de Gabriel Dano    |    08 Iun 2021   •   20:16
Clotilde Armand a găsit gunoi aruncat în fața locuinței sale, dar și mașina vandalizată
Sursa foto: Hepta

Clotilde Armand a mers, marți, la Secția 1 de Poliție din Capitală pentru a depune plângere după ce și-a găsit mașina vandalizată. Mai exact, edilul de la Sectorul 1 a descoperit că persoane necunoscute i-au tăiat anvelopele mașinii. În plus, acesta a găsit și gunoi aruncat în fața locuinței sale.

În timp ce ea depunea plângere în secția de Poliție, o mașină de la Romprest a venit și a luat gunoiul din fața secției. Edilul ar fi făcut două plângeri penale la DNA, iar instituția anticorupție le-a trimis la Secția 1 de Poliție spre soluționare.

Cei care au aruncat gunoiul pe scările Primariei Sectorului 1 nemulţumiti de deciziile primarului Clotilde Armand au fost amendaţi. Printre aceştia se află şi Tudor Ionescu (Tudy) care a anunţat luni, în exclusivitate la Antena 3, că va contesta amenda primită de la Poliţia Locală, în valoare de 2.000 de lei.

Pentru moment, problema gunoaielor pare oarecum rezolvată, dar scandalul este la limita răbdărilor. Colegii de alianță nu mai suportă comportamentul edilului, iar locuitorii nu mai vor să treacă din nou prin mormanele de gunoi abandonate la intrările în bloc și pe marginea străzilor.

Sortatorii și-au deschis în weekend porțile pentru compania de salubritate pentru a scăpa de gunoiul din sector, dar cu speranța că luni își vor primi banii. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, gunoiul din Sectorul 1 se va întoarce din nou pe străzi până când Clotilde Armand va hotărî să își achite datoriile.
00:01

Pentru a se face această plată, este nevoie de o convocare a consiliului de îndată și de un vot majoritar. Totodată se așteaptă și răspunsul prefectului Capitalei care trebuie să stabilească dacă intră sau nu Sectorul 1 în stare de urgență.

După patru zile în care gunoaiele cetățenilor din Sectorul 1 au fost abandonate pe străzi, într-un final problema pare să se fi rezolvat, cel puțin de ochii lumii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close