Antena 3 CNN Actualitate Lovitură pentru Clotilde Armand. Tribunalul a amânat validarea mandatului său la Primăria Sectorul 1

Lovitură pentru Clotilde Armand. Tribunalul a amânat validarea mandatului său la Primăria Sectorul 1

Tribunalul București a amânat pentru marți decizia definitivă în cazul validării mandatului candidatului USR-PLUS Clotilde Armand ca primar al Sectorului 1 din București. Rezultatul scrutinului a fost contestat de primarul în funcţie, Dan Tudorache, după ce în spaţiul public au apărut imagini de natură să susţintă ipoteza fraudei electorale.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Tribunalul a amânat validarea mandatului său la Primăria Sectorul 1
Sursa foto: hepta
de Dan Gabor    |    26 Oct 2020   •   18:23

„Tribunalul București a amânat până mâine (marți - n.r.) la ora 15.00 decizia definitivă legată de validarea mandatului meu. Până atunci, vă las aici numele persoanelor care au contestat validarea mea. 122. Majoritatea sunt din PSD, rudele acestora și angajați ai Primăriei Sectorului 1. Eu cred că vor avea un șoc mâine”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi difuzate de Antena 3 pot fi văzuţi membri ai USR-PLUS manipulând saci cu voturi în prezenţa preşedintelui Biroului Electoral de Sector, procurorul Bogdan Sprâncu.

Acţiunea a avut loc noaptea, chiar în sediul Biroului Electoral al Sectorului 1. Dan Tudorache a depus o plângere penală, care a ajuns să fie instrumentată de Secţia specială pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie, dat fiind că în imaginile incriminatoare apare un procuror.

Mandatul lui Nicușor Dan ca primar general al Capitalei a fost validat luni de Curtea de Apel București. Instanța a respins toate cele 52 de apeluri formulate împotriva validării acestuia.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand Primăria Sectorului 1
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close