Antena 3 Actualitate CNAIR: Proiectarea şi execuţia secţiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Piteşti a intrat în linie dreaptă

CNAIR: Proiectarea şi execuţia secţiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Piteşti a intrat în linie dreaptă

01 Feb 2019   •   14:56
CNAIR: Proiectarea şi execuţia secţiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Piteşti a intrat în linie dreaptă
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, vineri, că, în 31 ianuarie, a transmis spre validare, de către Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice (ANAP), documentaţia de atribuire a contractului privind secţiunea 4 a autostrăzii Sibiu – Piteşti.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia autostrăzii Sibiu - Piteşti, secţiunea 4 (Tigveni - Curtea de Argeş), în lungime de 9,86 km, din care 1,35 km tunel în zona de traversare a dealului Momaia.

Lucrările sunt estimate să dureze 44 de luni, potrivit CNAIR.

”Durata contractului va fi de 120 luni din care 16 luni perioada de proiectare, 44 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie a lucrărilor”, se arată în comunicat.

După verificarea documentaţiei de atribuire de catre ANAP şi validarea acesteia, CNAIR va putea posta pe platforma informatică de achiziţii publice (SICAP) anunţul de participare împreună cu întreaga documentaţie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close