Antena 3 CNN Actualitate Cod galben de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Cartierul Colentina, sub ape (VIDEO)

Cod galben de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Cartierul Colentina, sub ape (VIDEO)

Cod galben de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Cartierul Colentina, sub ape (VIDEO)
06 Iul 2009   •   20:04

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov. Avertizarea a fost valabilă până la ora 21:00.

În zona Colentina, dar şi în cartierul Berceni, precipitaţiile au provocat inundaţii serioase. Probleme mari au fost şi în zona bulevardului Magheru din centrul Capitalei. Pe 200 de metri apa avea o jumătate de metru, potrivit corespondentului Antena 3.



Este posibil ca şi o conductă să se fi spart în acea zonă. Ploile pot depăşi izolat 35-40 de metri pe metrul pătrat, potrivit atenţionării meteorologilor.

Trafic blocat, tramvaie staţionate şi maşini care trec cu greu prin lacul de acumulare care apare la fiecare ploaie în Colentina, în zona Râul Colentina (pod). Imagini webcam Gemenii Network:



Ploaia a dat peste cap traficul din cartierul Colentina, unde şoferii au devenit nerăbdători. Deşi puţini sunt cei care se încumetă să treacă prin bălţile formate la staţia de tramvai Râul Colentina, unii o iau chiar şi pe contrasens. Imagini furnizate de Gemenii Network.




Ultima dintre aceste avertizări meteo a fost emisă, joi, după aproape o săptămână de astfel de evenimente meteorologice.

Atunci, codul galben nu a privit doar Bucureştiul şi Ilfovul, ci şi judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi Giurgiu. Cantităţile de apă care cad în timpul acestor avertizări meteo pot fi foarte mari, într-un interval scurt de timp.


Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close