Antena 3 CNN Actualitate Cod galben. Risc de inundaţii în 5 judeţe

Cod galben. Risc de inundaţii în 5 judeţe

Cod galben. Risc de inundaţii în 5 judeţe
23 Ian 2008   •   10:31

Miercuri dimineaţă, o avertizare hidrologică cod galben a fost transmisă de mInisterul Mediului către judeţele Dolj, Giurgiu, Mehedinţi, Olt şi Teleorman. Avertizarea Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor vizează creşteri ale apelor pe unele râuri mici din bazinele hidrografice Desnăţui şi din bazinele inferioare ale Jiului, Oltului, Vedei şi Argeşului, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie. Atenţionarea de cod galben începe de miercuri, ora 11.00, şi se menţine până la miezul nopţii.

Din cauza ploilor care vor cădea în următoarele şase ore, combinate cu topirea stratului de zăpadă, de până la 20 de centimetri, se vor produce creşteri ale nivelurilor râurilor.

Căpitănia Zonală Constanţa a transmis, miercuri, o avertizare de furtună pe Marea Neagră navelor comerciale aflate în porturile maritime româneşti. Avizul anunţă înrăutăţirea vremii în următoarele 24 de ore şi internsificări ale vântului. Marea va avea grad de agitaţie 7-8 în larg, înălţimea valurilor urmând să ajungă până la opt metri.

DE MIERCURI ÎNCEP DIN NOU NINSORILE

COD GALBEN ? AVERTIZARE HIDROLOGICĂ (pdf)

Antena3.ro

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close