Antena 3 CNN Actualitate Cod portocaliu de furtună în București: Linii de tramvai blocate și copaci căzuţi pe mașini

Cod portocaliu de furtună în București: Linii de tramvai blocate și copaci căzuţi pe mașini

O serie de incidente au avut loc în București, marți seara, în urma alertei Cod portocaliu. Liniile de tramvai au fost blocate și mai mulți copaci au căzut pe străzi și pe mașini.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iul 2023   •   22:10

Printre zonele afectate din capitală, se numără Strada Petre Ispirescu, Strada Mărgelelor, intersecția Străzilor Mozart și Verdi, Aleea Politehnicii, precum și Strada Tufanelelor, unde au căzut copaci pește mașini sau în stradă.

Pe lângă acestea, copaci au căzut și pe Strada Munții Tatra și pe Calea 13 Septembrie, unde două autovehicule au fost avariate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un alt incident a avut loc la intersecția Străzilor Ion Mihalache și Barbu Delavrancea, unde un copac a căzut peste un autoturism și țosea.

Totodată, pe Calea Crângași numărul 42, un copac prezintă un pericol iminent de prăbușire.

Citește și: Atenționări meteo imediate: Cod roșu și portocaliu de ploi și vijelii. Lista localităților afectate

Capitala a fost, până la ora 21.30, sub Cod portocaliu, cu averse torențiale de peste 25...30 l/mp, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Probleme sunt și pe Str. Alexandru Iacobescu, Bulevardul Iuliu Maniu 61, Bulevardul Dinicu Golescu și Intrarea Iacob Felix, unde mai mulți copaci au căzut, inclusiv pe mașini.

În zona centrală Unirii, zona parcului Carol sunt șapte tramvaie blocate.

Toată strada 11 Iunie este blocată de tramvaie.

Vatmanii au coborât din tramvaie și spuneau că se așteptau să se întâmple acest lucru în urma fenomenelor meteorologice.

Mai multe tramvaie sunt blocate pe străzile inundate

Linia 1- blocată pe Bd. Doina Cornea, în zona stației Pod Grozăvești, pe sensul spre Sura Mare, din cauza acumulărilor mari de apă.

Linia 23- blocată pe Str. 11 Iunie, în zona stației Gramont, pe sensul spre Zetarilor, din cauza acumulărilor mari de apă.

Linia 96- blocată pe Drumul Sării, în zona stației Lt. Nic. Gaina, pe sensul spre Gara de Nord, din cauza unei crengi din copac căzută pe rețeaua de contact.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close