Antena 3 CNN Actualitate Coloane de maşini pe 15 kilometri, la ieşirea din ţară prin punctul de frontieră Giurgiu - Ruse

Coloane de maşini pe 15 kilometri, la ieşirea din ţară prin punctul de frontieră Giurgiu - Ruse

Coloane de maşini pe 15 kilometri, la ieşirea din ţară prin punctul de frontieră Giurgiu - Ruse
Sursa foto: foto: captura Youtube
13 Dec 2018   •   19:47

Coloanele de maşini care aşteaptă să iasă din România prin punctul de frontieră Giurgiu - Ruse se întind pe 15 kilometri, au anunţat, joi seară, reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Aceştia precizează că situaţia este creată de faptul că ”autorităţile de frontieră bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptată volumului de trafic”. Pe sensul de ieşire din România au fost deschise două benzi suplimentare.

”Având în vedere crearea de coloane mari de autovehicule în punctul de frontieră Giurgiu – Ruse din cauza faptului că autorităţile de frontieră bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptată volumului de trafic, CNAIR a luat decizia de deschidere a două benzi suplimentare pe lângă cele două benzi existente”, au transmis, joi seară, reprezentanţii CNAIR. 

Potrivit acestora, pentru fluidizarea traficului la punctul de trecere a frontierei dintre România şi Bulgaria, CNAIR lucrează la capacitate maximă pe cele 4 benzi deschise.

CNAIR precizează că în zona puctului de frontieră româno - bulgar s-au format coloane de vehicule pe o lungime de aproximativ 15 km şi au crescut timpii de aşteptare. 

×
Parteneri
Cătălin Cherecheş, adus în România!
x close