Antena 3 CNN Actualitate Columbenii, Cenuşăreasa şi Prinţul la Tribunalul Bucureşti

Columbenii, Cenuşăreasa şi Prinţul la Tribunalul Bucureşti

Columbenii, Cenuşăreasa şi Prinţul la Tribunalul Bucureşti
Sursa foto: foto: romaniainternational.com
07 Mar 2012   •   20:44

Proces ca-n basme între Monica Gabor şi Irinel Columbeanu. Fosta divă de la Izvorani a jucat azi rolul Cenuşăresei, la Tribunalul Bucureşti. Fosta doamnă Columbeanu şi-a pierdut pantoful, chiar pe scările instanţei unde s-a prezentat pentru un nou termen în procesul de divorţ. A ţinut totuşi să precizeze că are toate resursele pentru a-i oferi Irinei o viaţă de vis.

În rolul de prinţesă, Monica speră şi la un divorţ cu final de poveste. Unul în care magistraţii îi vor da custodia Irinei. De la Cenuşăreasa din Bacău la iubită de milionar, fosta doamnă Columbeanu a ţinut să dea asigurări că are cu ce să-şi crească fiica.

A sosit la Tribunal zâmbitoare, dezinvoltă şi pusă pe glume. Nimic nu mai pare să amintească de Monica de la începutul procesului de divorţ. Acum are timp şi pentru procese şi pentru presă.  Monica Gabor a evitat săgeţile otrăvite aruncate de fostul prinţ cu mulţi cai putere din viaţa ei. A trădat-o însă zâmbetul.

A aruncat şi ea, la rândul ei, câteva săgeţi în direcţia milioanarului de la Izvorani. Pentru a-i convinge pe magistraţi că Irina trebuie să ajungă în custodia ei, Monica a adus la dosar acte care să arate că Irinel nu o poate întreţine pe Irina.

Monica nu a uitat nici de ziua de 8 Martie, pe care  se pare că o va petrece alături de fiica ei.. 

×
Subiecte în articol: monica gabor Tribunalul Bucuresti
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close