Antena 3 CNN Actualitate Comandorul Nicolae Jianu, al 12-lea erou de la Tuzla, condus pe ultimul drum (VIDEO)

Comandorul Nicolae Jianu, al 12-lea erou de la Tuzla, condus pe ultimul drum (VIDEO)

Comandorul Nicolae Jianu, al 12-lea erou de la Tuzla, condus pe ultimul drum (VIDEO)
09 Iul 2010   •   20:55


Visul lui a fost să zboare. Şi pentru acest vis şi-a dat şi viaţa. Al doisprezecelea erou de la Tuzla, comandorul Nicolae Jianu, a fost condus vineri pe ultimul drum. A fost una dintre zilele negre ale Forţelor Aeriene Române.

Nicolae Jianu e pe veci în ceruri. Sute de oameni au venit la Cimitirul Ghencea Militar din Bucureşti să-şi ia rămas bun de la el. Copiii, soţia, copleşiţi de durere, prietenii, camarazii şi elevii lui de la Boboc.

Ziua de 9 iulie va rămâne în memoria tuturor. A fost o zi întunecată, în care şi cerul ar fi vrut parcă să plângă. Comandorul Jianu a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi doi copii bletemaţi să crească fără tată, dar care visează să-i calce pe urme.

Eroul de la Tuzla şi-a dedicat viaţa armatei şi avioanelor. A fost un soldat desăvârşit, un pilot de elită şi un instructor de la care orice elev ar fi vrut să înveţe. Sub privirile militarilor săi de la Buzău şi ale oamenilor care l-au iubit cel mai mult, soldaţii Ministerului Apărării i-au purtat sicriul pe ultimul drum.


Observator

×
Subiecte în articol: erou tuzla avion militari sicriu
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close