Antena 3 CNN Actualitate Comisarul Toma Rus, urmărit penal într-un dosar de corupţie

Comisarul Toma Rus, urmărit penal într-un dosar de corupţie

Comisarul Toma Rus, urmărit penal într-un dosar de corupţie
02 Noi 2007   •   14:00

Adjunctul Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate, comisarul Toma Rus, a fost chemat vineri la sediul DNA Cluj. Procurorii anticorupţie i-au comunicat oficial comisarului că este urmărit penal într-un dosar de coruptie. Toma Rus a ajuns la sediul DNA Cluj în jurul orei 11.00, însoţit de avocatul său, Gheorghiţă Mateuţ.

La ieşirea de la audieri, după aproape două ore, Toma Rus şi avocatul său au fost reţinuţi în declaraţii. Ei au admis doar că fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog Cluj este urmărit penal într-un dosar de corupţie din 2006.

Toma Rus a fost şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj până în decembrie 2006. După 15 decembrie 2006 Toma Rus a fost pus la dispoziţia Ministerului de Interne, iar mai apoi a fost avansat ca adjuct al şefului Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog. Acum el este urmărit penal în dosarul Piscicola, în care este acuzat că ar fi favorizat mai multe persoane să achiziţioneze mai multe terenuri de sub luciul apei, deşi nu aveau acest drept.

Antena 3

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close